ghjgjghj

Usluge

Preduzeće Ex Ecentar doo osnovano je aprila 2005. godine. Od samog početka jedna od naših osnovnih delatnosti je pružanje IT usluga. Dotadašnje profesionalno iskustvo bilo je veoma značajno za početak našeg rada, uspešnu komunikaciju sa klijentima i ispunjenje njihovih potreba.

konsalting

Ex Ecentar doo nudi poslovno-informaciona rešenja, od usluga savetovanja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja do edukacije za njihovo korišćenje. Pružamo vam mogućnost da uz naše savete vaša firma pravilnim izborom informatičkih rešenja obezbedi pouzdanu infrastrukturu, značajno smanji troškove poslovanja i održi korak sa konkurencijom. Naša misija je da potencijale tehnologije pretvaramo u poslovne vrednosti.

Našem uspehu svakako doprinose partnerska povezivanja sa IT kompanijama u zemlji i regionu što nam omogućava da kvalitetno rešimo svaki poslovni izazov s područja IT usluga i rešenja, koji korisnik postavi pred nas.

Konačno, imamo veliku odlučnost i energiju da se usavršavamo, kako bi zajedno sa našim partnerima i saradnicima bili IT oslonac našim klijentima u godinama koje dolaze.

 

execentar_it_consultingIT konsalting

Savremeno poslovanje danas je nezamislivo bez primene naprednih informacionih tehnologija. Ex Ecentar je spreman da kroz svoje konsalting usluge angažovanjem tima stručnjaka u vaše preduzeće uvede sve pogodnosti koje upotreba informacionih tehnologija u savremenom poslovanju pruža.

Opširnije…


Održavanje IT infrastrukture

Korišćenje informacionih tehnologija stub je savremenog poslovanja, ali je istovremeno i proces koji zahteva stalno praćenje i održavanje. Preduzeća su do određene granice sposobna da se sama nose sa ovim problemima, ali je izvesno da ćete u jednom trenutku postaviti pitanje efikasnosti takvog načina rada.

Opširnije…