ghjgjghj

O nama

Preduzeće Ex Ecentar doo osnovano je aprila 2005. godine. Od samog početka jedna od naših osnovnih delatnosti je pružanje IT usluga. Dotadašnje profesionalno iskustvo bilo je veoma značajno za početak našeg rada, uspešnu komunikaciju sa klijentima i ispunjenje njihovih potreba.

Tokom vremena uočili smo da veliki broj malih i srednjih preduzeća vrlo malo koristi mogućnosti informacionih tehnologija, najviše zbog nedostatka znanja o njihovoj primeni i korišćenju.

U skladu sa tim zapažanjem odlučili smo da Ex Ecentar doo postane podrška ovom sektoru obezbeđujući poslovno-informaciona rešenja, od usluga savetovanja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja do edukacije za njihovo korišćenje. Korisnicima obezbeđujemo da uz naše savete firma pravilnim izborom informatičkih rešenja dobije pouzdanu infrastruktru, značajno smanji troškove poslovanja i održi korak sa konkurencijom.

Naša misija je da učinimo poslovanje efikasnijim, a podatke bezbednijim.

Našem uspehu svakako doprinose partnerska povezivanja sa IT kompanijama u zemlji i regionu što nam omogućava da kvalitetno rešimo svaki poslovni izazov s područja IT usluga i rešenja, koji korisnik postavi pred nas.

Konačno, imamo veliku odlučnost i energiju da se usavršavamo, kako bi zajedno sa našim partnerima i saradnicima bili IT oslonac našim klijentima u godinama koje dolaze.