ghjgjghj

Poslovna rešenja

Ex Ecentar preuzima kompletnu brigu o održavanju računarske infrastrukture u skladu sa stvarnim potrebama jednog preduzeća čime obezbeđujemo dodatno vreme za efikasnije i brže poslovanje, a ujedno omogućavamo kontrolu troškova redovnog poslovanja. Velikim iskustvom i odličnim poznavanjem raznorodnih tehnologija koje poseduju naši stručnjaci garantujemo da ćete dobiti optimalno rešenje i za najkompleksnije probleme, uvek vodeći računa o potrebama i mogućnostima vaše kompanije.


Microsoft Licenciranje

Kao Microsoft partner nudimo vam pogodnosti količinskog licenciranja softvera, koje je namenjeno preduzećima koja žele da na duži rok definišu obim investicija na polju sofverskih ulaganja, a ujedno obezbede jednostavnije upravljanje licencama i dobiju mogućnost nadogradnje na najnovije Microsoft-ove proizvode.

Opširnije…


Pantheon™ ERP

Pantheon™ je poslovno-informacioni ERP sistem, koji pruža kontrolu nad svim poslovnim procesima u preduzeću. Rešenja su prilagođena potrebama korisnika i omogućavaju optimizaciju poslovanja u svakom preduzeću, bez obzira na njegovu veličinu ili delatnost. Bez obzira na delatnost Pantheon™ ujedinjuje sve poslovne procese u preduzeću.

Opširnije…


UniDocs

UniDocs spada u DMS (Document Management System) softverska rešenja koja služe za upravljanje poslovnom dokumentacijom, bez obzira na njihovu namenu, strukturu ili format, kao i da li je ona elektronska ili papirna. Ex Ecentar, kao VAR partner firme OSA Inženjering, zadužen je za prodaju, implementaciju, održavanje i razvoj ovog proizvoda.

Opširnije…


Office 365

Office 365 je cloud rešenje kompanije Microsoft koje zamenjuje klasične Office aplikacije i omogućava korisnicima efikasniji, komforniji, brži, bezbedniji i ekonomičniji rad u poslovnom okruženju. Sve funkcionalnosti klasičnog Office-a su zadržane, a unapređenje se ogleda u novim funkcionalnostima i novim tehnologijama koje su primenjene.

Opširnije…