ghjgjghj

Office 365

office_365_glavna

Kompanija za koju radite ili čiji ste vlasnik već koristi Microsoft Office u svakodnevnom radu. Word, Excell, Outlook, Power Point, sve su to alati koje već imate i nije vam baš najjasnije čemu služi Office 365, kao ni koje su prednosti koje ovo novo rešenje donosi.

Ono što je najbitnije da znate je sledeće: sve što je valjalo u standardnom Office-u je ostalo isto, a sve ono što vam je pravilo problem u radu ili poslovanju je promenjeno. Sledeće četiri celine bi trebalo da vam daju odgovore na ključna pitanja u vezi sa Office 365 rešenjem i zbog čega smatramo da će on biti bolji za vašu kompaniju u odnosu na tradicionalno desktop rešenje.

Šta je Office 365?

Office 365 je baziran na cloud tehnologiji pomoću koje se sav rad obavlja i skladišti u “oblaku”. Ovakav rad je efikasniji, bezbedniji i jeftiniji od klasičnog Office-a.

Opširnije…

Zašto Office 365?

Zato što ćete svoj kompletan posao moći da obavljate sa bilo koje lokacije i sa bilo kog uređaja: PC-ja, MAC-a, mobilnog telefona, tableta.

Opširnije…

Paketi pretplate

Ukoliko vam je model plaćanja pretplate kod mobilnih operatera blizak, onda će i neki od paketa pretplate Office 365 biti po vašoj meri.

Opširnije…

Kako preći na Office 365

Sve što ste do sada čuli i videli o Office-u 365 vam odgovara i želite da ga koristite, ostalo je samo da saznate kako da prebacite podatke na “oblak”.

Opširnije…