ghjgjghj

Ex Ecentar obuke

ex_ecentar_obuke_banner

Nakon dugogodišnjeg iskustva u uvođenju informatičkih rešenja u domaće firme, prepoznali smo potrebu zaposlenih i menadžmenta u firmama, ali i generalnu potrebu ljudi u domaćem privrednom okruženju za edukacijom u delu korišćenja savremenih poslovnih informatičkih alata. Potrebe su raznovrsne, nekome su potrebna opšta znanja, dok neko drugi teži specijalizaciji za rad određenim alatom.

Kako već postoji veliki broj firmi i institucija koje pružaju opšta znanja u oblasti IT-ja, naše opredeljenje za pružanje obuka usmereno je na specijalizovane informatičke alate kojima inače vladamo, a gde iza nas stoji znanje, iskustvo, poverenje i reference.

Opredelili smo se da naša znanja podelimo sa svima koji su zainteresovani da uvedu nova znanja ili poboljšaju postojeća, tako da su naše obuke namenjene i potpunim početnicima u korišćenju nekog alata ili onima koji žele da postojeće znanje unaprede.

panteon_1“Škola Panteona”

Iza ovog naziva nalaze se serije kurseva koje organizujemo kao Senior Expert Partner firme Datalab, proizvođača poslovno-informacionog sistema Pantheon. Pored uvođenja i održavanja, u poziciji smo da organizujemo obuku u vidu kurseva prilagođenih potrebama korisnika Pantheona ali i potpunih početnika. Kursevi su koncipirani prema poslovnim procesima koji postoje u svakom preduzeću: administracija, računovodstvo, logistika, prodaja itd.

Opširnije…